Prognos-test Uden

Prognos-test

Prognos-test bij Gezondheidscentrum Uden
 

Wat is de Prognos-test?

De Prognos-test is een richtingsdiagnostiek, wat wil zeggen dat het de richting aangeeft in welke organen of lichaamssystemen zich stoornissen ontwikkelen of bevinden. Het is een computeranalyse systeem dat bij klachten vaststelt welke energiebanen zijn verstoord, hoe dit is ontstaan en waarmee de verstoring kan worden opgeheven. De acupunctuur is gebaseerd op energiestromingen in de energiebanen. Deze energiebanen worden de meridianen genoemd. Op deze meridianen liggen de acupunctuurpunten, huidpunten die een lagere elektrische weerstand laten zien dan de rest van de huid. Al voordat een ziekte zich openbaart veranderen de elektrische waarden van de acupunctuurpunten. Als de energie ongehinderd door de meridianen kan stromen, zonder dat er ergens een stagnatie optreedt, is een mens gezond. Maar bij een stagnatie in een of meerdere meridianen treden er op den duur klachten op.

De energietoestand van deze meridianen wordt met de Prognos-test opgemeten. Zo kan worden vastgesteld hoe het is met deze energie en of er zich ergens blokkades bevinden. Met de Prognos-test kan ook worden opgespoord welke oorzaken ten grondslag liggen aan de klachten zoals bacteriën , schimmels, parasieten, tekort aan vitaminen, virussen, gebitsstoringen enz. Prognos is een veilige en pijnloze test en dus een goede methode om klachten te verhelpen en te voorkomen en ook goed toepasbaar bij kinderen.

 

De Prognos-test geeft de mogelijkheid om:

  • inzicht te krijgen in de energiehuishouding
  • beginnende orgaanstoornissen op te sporen, dit vaak al voor dat met andere vormen van  diagnostiek stoornissen zijn aan te tonen
  • orgaanstoornissen te meten en ook de invloed die deze hebben op andere organen
  • de werking van medicatie te beoordelen. Zowel homeopathische als allopathische medicatie
  • restontstekingen of 'haarden' op te sporen, vaak voorkomend in buik of kaak
  • het therapeutisch resultaat van de behandeling te meten.

 

De gegevens laten zien welke organen niet goed functioneren en welke oorzaak dat heeft. Met deze gegevens kan een behandelplan worden opgesteld dat kan bestaan uit bijvoorbeeld acupunctuur, homeopathie of ontspanningstherapie.

De Prognos-test is een nieuwe aanvullende diagnostische electro-acupunctuurmethode, die naast de bestaande vormen van diagnose zoals bloed, röntgen, MRI, EEG enz. zeer zinvol is en geaccepteerd door de Wereldgezondheidsorganisaties (WNO)


Naar boven


Ons team

Niels Derks
Niels Derks Natuurgeneeskundig Orthomoleculaire Therapeut

Bekijk ons hele team
Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden