Deel uw mening

Uw mening

"Uw mening telt! Wij hechten veel waarde aan de mening van onze cliënten. Wij zouden het waarderen als u uw mening met ons en anderen deelt. Zo weten wij zeker dat wij de juiste kwaliteit van zorg bieden en kunnen wij waar nodig verbetering inzetten. " Uw therapeut

Uw mening is belangrijk voor ons!

Wij zijn erg benieuwd naar uw ervaring met onze praktijk. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw mening over onze praktijk met ons te delen? En online met anderen te delen? Dat kan als volgt: 


 

Button naar review Google Button naar review Zorgkaart Nederland

 

 

Qualiview Patienttevredenheidsonderzoek

Mail uw feedback naar onze praktijk


 
 
 


 

 

 

 

 

 

Deelname aan patiënttevredenheidsonderzoek per mail

Logo QualiviewAls uw behandeltraject is afgerond, ontvangt u via Qualiview per mail een patiënttevredenheidsonderzoek, als u hier vooraf mee heeft ingestemd. Wij zouden  het erg waarderen als u meedoet aan dit onderzoek, het invullen kost enkele minuten van uw tijd. Zorgverzekeraars baseren steeds meer hun inkoop op dergelijk onderzoek en daarnaast gebruiken wij de uitkomst om onze zorgverlening te verbeteren. Veel dank namens ons kwaliteitsteam en uw therapeut voor het invullen! Op www.qualiview.nl leest u meer over dit evaluatie-instrument.

 

Tevreden? Laat het anderen ook (online) weten! 

Als u tevreden was over de behandeling door uw therapeut en de dienstverlening van onze praktijk, dan zouden wij het waarderen als u dat (online) met anderen wilt delen. Dit kan als volgt:
 

Review via Google

Met een google-account - bijvoorbeeld als u gebruik maakt van gmail of een eigen youtubekanaal - kunt u heel makkelijk een review posten bij Google Bedrijf. Heeft u geen account maar wilt u wel graag een review posten bij Google, dan kunt u makkelijk een google-account aanmaken met uw huidige emailadres en daarmee een review plaatsen. 
 

Geef hier uw waardering via Google Review!

Ook zonder google account kunt u een review achterlaten, namelijk op Zorgkaart Nederland! 
 

 

Review via Zorgkaart Nederland

Wij zijn ook heel blij met een review op Zorgkaart Nederland. Dit is een website van Patiëntenfederatie Nederland en is een zorgervaringssite waar mensen hun ervaring met de zorg delen. Dit helpt anderen een keuze te maken voor zorg.
 

Geef hier uw waardering via Zorgkaart Nederland! 
 

Feedback en verbeterpunten

Heeft u feedback of voorstel tot verbetering, dan horen wij dat graag. U kunt ons bellen of het in een gesprek vertellen aan uw therapeut of een van de collega's op het secretariaat of het management. Mailt u uw feedback liever, dat kan via deze link.

 

 

 


Naar boven


Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden