Banner

Tess Sanders

Even voorstellen...

Mijn naam is Tess Sanders (geboren in 1993) en ik woon in Eindhoven. Ik werk op diverse locaties als Ergotherapeut. 
 

Het gevoel van zelfstandigheid, dingen zelf kunnen ondernemen en beslissen is voor mij een van de belangrijkste dingen in het leven. In mijn werk en privé merk ik dat dit niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Ik wilde deze mensen ondersteunen, zodat zij ook meer het gevoel van zelfstandigheid krijgen en hun kwaliteit van leven verbetert. Dit is dan ook de reden, waarom ik als ergotherapeut ben gaan werken. Als ergotherapeut heb ik de kans gekregen mensen te ondersteunen in het herpakken van voor hen belangrijke dagelijkse activiteiten. Wat mooi is dat!
 

Sinds maart 2016 werk ik als eerstelijns ergotherapeut bij deze praktijk. Ik vond mijn aansluiting bij deze praktijk om meerdere redenen. Allereerst heb ik hier de kans om met meerde disciplines cliënten te ondersteunen en kan ik ook van hen leren. Daarnaast spreekt het mij enorm aan mensen in hun eigen thuissituatie te ondersteunen.
 

In het dagelijks leven ben ik altijd bezig. Ik houd enorm van sporten met een voorkeur voor hardlopen. Daarnaast ga ik er ook graag op uit, leuke dingen doen met mijn vriend, vriendinnen of natuurlijk familie. Blijven leren is voor mij erg belangrijk er staan dan ook voor de komende tijd een paar cursussen op de agenda. In 2016 heb ik al de cursus EDOMAH gedaan (Ergotherapie bij ouderen met dementie en hun mantelzorger).  Het werken met deze doelgroep spreekt mij aan om de diversiteit van de problematiek , maar ook om het feit dat er steeds meer druk op mantelzorgers gelegd wordt en in mijn werk en privé zie dat hier een grote ondersteuning gewenst is. 
 
Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden