Stoptober en acupunctuur

Stoptober

Tijd om te stoppen met roken. Wist u dat acupunctuur hierbij ondersteunt? Wacht dus niet langer en maak uw afspraak

Acupunctuur ter ondersteuning bij Stoppen met Roken

Wilt u stoppen met roken? Acupunctuur kan helpen ter ondersteuning. Zeker de eerste weken zijn de ontwenningsverschijnselen het ergst. Denk aan behoefte aan snacken, hoofdpijn, moeite met slapen, geprikkeld en onrustig. Je lichaam is vaak binnen een paar weken aan de nieuwe situatie gewend en juist in deze weken kan acupunctuur de nodige ondersteuning bieden, mits u echt gemotiveerd bent.

Wat te verwachten

De eerste keer krijgt u naast wat naaldjes in armen en benen ook speciale verblijfsnaaldjes geplaatst op de oren. Daar komt een pleistertje overheen en deze kunnen zo ongeveer drie weken blijven zitten. Na die ene keer komt u 1 tot 2 keer terug of meer als daar behoefte aan is, meestal eens per 3 weken. Dat verschilt per persoon en situatie. De een komt namelijk in kilo’s aan en de ander heeft met name veel frustratiestress. Iedereen krijgt dus een behandeling op maat. Het zetten van de naaldjes voelt u niet of nauwelijks. 

Let wel, acupunctuur is dus een ondersteuning en geen wondermiddel. U moet het zelf doen, maar acupunctuur kan het u zeker makkelijker maken!

 

Kosten en vergoeding

Of acupunctuur vergoed wordt hangt af van uw zorgverzekeraar. Het maakt vaak onderdeel uit van het aanvullende zorgverzekeringspakket voor alternatieve zorg. De kosten voor een behandeling acupunctuur van 30 minuten zijn € 50,75 voor de intake en per vervolgbehandeling ook € 50,75. Eventueel € 60,= voor een behandeling van 45 minuten. 
 

Maak nu een afspraak!

Ook stoppen met roken? Maak dan nu een afspraak, u kunt snel terecht. Bel 0413-268883. Op maandag t/m donderdag zijn wij zelfs tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar. 

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden