Banner

Robin Derksen

Even voorstellen...

Mijn naam is Robin Derksen (geboren in 1989) en ik ben sinds 2012 werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Praktijk Jacq Smolders, waar ik kinderen in alle leeftijdsgroepen op de praktijk behandel en naar baby’s en jonge kinderen op huisbezoek ga. Ik werk zowel op de locatie in Oss als Uden. In 2016 ga ik me verder specialiseren in Sensorische Informatieverwerking voor baby's en jonge kinderen tot 2 jaar.
Omdat ik ook nog steeds geregistreerd sta als algemeen fysiotherapeut, kan ik ook nog jongvolwassenen van 18 jaar en ouder behandelen. Handig, want dan kan, indien nodig, de therapie voortgezet worden als een clïent 18 jaar wordt. 
 

Ik ben geboren en opgegroeid in Helmond en heb mijn opleiding tot fysiotherapeut gevolgd in Eindhoven. In 2011 heb ik deze opleiding afgerond en ben toen meteen verder gegaan met de opleiding tot (master) kinderfysiotherapeut.
Ik heb anderhalf jaar gedeeltelijk als algemeen fysiotherapeut gewerkt in een praktijk in Helmond. Daarnaast heb ik in dat anderhalve jaar ook als kinderfysiotherapeut gewerkt in een kinderdienstencentrum in Horst.
Hierna ben ik bij Praktijk Jacq Smolders terecht gekomen. Deze grote en multidisciplinaire praktijk sprak mij erg aan. Ik vind het dan ook erg leuk dat het een variabele werkplek is, waarbij er veel verscheidenheid is in de problematiek waarmee kinderen komen. Ook is het erg prettig dat overleg met collega’s en andere disciplines frequent en heel gemakkelijk plaatsvindt.

Sinds kort woon ik in Aarle-Rixtel samen met mijn vriend Martijn. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn vriend, vrienden en familie door bezoekjes, uitstapjes en etentjes.

In de toekomst hoop ik nog veel kinderen te kunnen helpen met hun klachten of te kunnen stimuleren in het bewegen en spelen.
 

 Bel mij terug


Gezondheidscentrum Uden https://plus.google.com/b/111259946561989379830/111259946561989379830
Velmolenweg 77 Uden, Noord-Brabant 5401 HL Netherlands
Phone: 0413268883