Banner

Malon van Lent-Kars

Even voorstellen...

Mijn naam is Malon van Lent – Kars (geboren in 1984) en ik ben sinds 2008 werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Praktijk Jacq Smolders. Ik werk 3 dagen per week verdeeld over Uden en Oss. Ik ben sinds 2010 afgestudeerd master kinderfysiotherapeut en ben o.a. gespecialiseerd in kinderbekkenbodemproblematiek bij zindelijkheidsproblemen, prematuur geboren kinderen (oa volgens het ToP programma) en kinderen met syndroom van Down. Mijn afstudeeronderzoek en artikel gingen over de motorische ontwikkeling bij zuigelingen met schedelafplattingen in de leeftijd van 0-2 jaar.
 

Ik ben geboren en opgegroeid in Raamsdonksveer. In deze omgeving heb ik gewerkt als hoofdbegeleider peuter-/ kleutergym en als (kinder)fysiotherapeute in eerstelijnspraktijk te Raamsdonksveer en Heusden, in een zorginstelling meervoudige gehandicapte kinderen te Klundert en revalidatiecentrum te Breda op de kinderafdeling.
 

In 2006 ontmoette ik mijn man en verhuisde naar Berghem in 2007. Direct werd ik warm ontvangen bij praktijk Smolders. De multidisciplinaire samenwerking en mogelijkheden tot ontwikkelingen spreken mij erg aan.
 

In het dagelijks leven geniet ik graag van mijn gezin (ik heb een zoontje, zijn naam is Bodhi), vrienden en familie van bezoekjes, uitstapjes en uitgaan. Ik sport geregeld in de week bij de sportschool waar ik gebruik maak van fitness en groepslessen als pilates, pumpen en dans. Ook hou ik van zeilen, wat me met de paplepel is ingegoten door mijn ouders. Adrenaline en spanning zoek ik graag op. Samen met mijn gezin reis ik graag de wereld rond om kennis te maken met andere culturen en de mooiste natuurverschijnselen.

In de toekomst hoop ik nog vele zuigelingen en kinderen plezier te kunnen laten hebben en beleven met bewegen en spelen. Ook hoop ik meer tijd te kunnen besteden aan het participeren binnen onderzoeken en nieuwste ontwikkelingen binnen ons vak als kinderfysiotherapeuten. Ik vind het erg belangrijk om up-to-date te blijven en het handelen binnen ons vak goed te kunnen onderbouwen. Kwaliteit van leven en aandacht voor kind en omgeving staat voor mij centraal.Bel mij terug


Gezondheidscentrum Uden https://plus.google.com/b/111259946561989379830/111259946561989379830
Velmolenweg 77 Uden, Noord-Brabant 5401 HL Netherlands
Phone: 0413268883