swimtofightcancer

Kwaliteit

"Ons kwaliteitsteam werkt continu aan integratie van nieuwe behandeltechnieken en inzichten in onze zorgverlening" Malon Kars

Kwaliteit van zorg staat voorop!

De gezondheidshulpvragen van onze clienten staan altijd voorop bij onze zorgverlening. We meten continu het kwaliteitsniveau van onze zorg. Aan de hand van de daaruit verkregen informatie brengen we verbeteringen aan in onze zorgverlening. Ons kwaliteitsteam volgt het verloop van het zorgverleningsproces, evalueert, verbetert en borgt voor de toekomst. Heldere communicatie en een transparante werkwijze staan daarbij centraal.

Organisatie team

Ons vertrekpunt is onze visie over hoe de zorgverlening in ons gezondheidscentrum moet zijn.  Daarbij werken wij vanuit het team aan optimaliseren en innovatie.  Overlegstructuren zijn zodanig georganiseerd dat de therapeuten continu in verbinding staan met elkaar.

Kennisontwikkeling

De therapeuten zijn continu bezig met de doorontwikkeling van hun kennis. Zo worden de laatste inzichten uit het vakgebied in de behandeling geintegreerd.

Een brede kijk op uw klacht!

De therapeuten werken vanuit een open blik naar buiten. Dit is waardevol want een brede kijk op uw klachten en een brede kijk op uw klacht dragen bij aan uw herstel. Soms is tijdens een behandeling aanvullende diagnostiek nodig. De therapeuten begeleiden u graag in dit traject.

De faciliteiten in de praktijk

In onze praktijk beschikken wij over een moderne praktijkruimte met een-op-een behandelruimten, ingericht voor de behandeling van volwassenen of kinderen. Daarnaast beschikt de praktijk over een oefenzaal waar individueel of in groepsverband kan worden geoefend.

Beroepsverenigingen

De behandelaars in onze praktijk zijn allen kwaliteitsgeregistreerd en aangesloten bij beroepsverenigingen. Gezondheidscentrum Uden is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Dit is de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten. De eisen die het KNGF stelt voor kwaliteitsregistratie worden in onze praktijk gehanteerd. Alle therapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister. Onze praktijk is tevens aangesloten bij de specialistenverenigingen van het KNGF.

De ergotherapeuten zijn aangesloten bij beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. De ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Acupunctuur, orthomoleculaire geneeskunde en homeopathie wordt uitgevoerd door artsen of paramedici. Alle behandelaars zijn kwaliteitsgeregistreerd en aangesloten bij beroepsverenigingen NVA (Nederlandse Vereniging van Acupunctuur, NAAV (Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) of ZHONG (Nederlandse Vereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde)
 

 


Naar boven

Bel mij terugGezondheidscentrum Uden https://plus.google.com/b/111259946561989379830/111259946561989379830
Velmolenweg 77 Uden, Noord-Brabant 5401 HL Netherlands
Phone: 0413268883