Kwaliteit

"Ons kwaliteitsteam werkt continu aan integratie van nieuwe behandeltechnieken en inzichten in onze zorgverlening" Malon Kars

Kwaliteit van zorg staat voorop!

De gezondheidshulpvragen van onze clienten staan altijd voorop bij onze zorgverlening. We meten continu het kwaliteitsniveau van onze zorg. Aan de hand van de daaruit verkregen informatie brengen we verbeteringen aan in onze zorgverlening. Ons kwaliteitsteam volgt het verloop van het zorgverleningsproces, evalueert, verbetert en borgt voor de toekomst. Heldere communicatie en een transparante werkwijze staan daarbij centraal.

Organisatie team

Ons vertrekpunt is onze visie over hoe de zorgverlening in ons gezondheidscentrum moet zijn.  Daarbij werken wij vanuit het team aan optimaliseren en innovatie.  Overlegstructuren zijn zodanig georganiseerd dat de therapeuten continu in verbinding staan met elkaar.

Kennisontwikkeling

De therapeuten zijn continu bezig met de doorontwikkeling van hun kennis. Zo worden de laatste inzichten uit het vakgebied in de behandeling geintegreerd.

Een brede kijk op uw klacht!

De therapeuten werken vanuit een open blik naar buiten. Dit is waardevol want een brede kijk op uw klachten en een brede kijk op uw klacht dragen bij aan uw herstel. Soms is tijdens een behandeling aanvullende diagnostiek nodig. De therapeuten begeleiden u graag in dit traject.

De faciliteiten in de praktijk

In onze praktijk beschikken wij over een moderne praktijkruimte met een-op-een behandelruimten, ingericht voor de behandeling van volwassenen of kinderen. Daarnaast beschikt de praktijk over een oefenzaal waar individueel of in groepsverband kan worden geoefend.

Beroepsverenigingen

De behandelaars in onze praktijk zijn allen kwaliteitsgeregistreerd en aangesloten bij beroepsverenigingen. Gezondheidscentrum Uden is aangesloten bij het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Dit is de beroepsvereniging voor fysiotherapeuten. De eisen die het KNGF stelt voor kwaliteitsregistratie worden in onze praktijk gehanteerd. Alle therapeuten staan ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister. Onze praktijk is tevens aangesloten bij de specialistenverenigingen van het KNGF.
 

De ergotherapeuten zijn aangesloten bij beroepsvereniging Ergotherapie Nederland. De ergotherapeuten zijn kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.


Acupunctuur en orthomoleculaire therapie worden bij ons uitgevoerd door kwaliteitsgeregistreerd paramedici. Onze acupuncturist Bianca Peters is aangesloten bij beroepsvereniging NVA (Nederlandse Vereniging van Acupunctuur. Onze orthomoleculair therapeut Kiki van Rutten is lid van beroepsorganisatie BATC (stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. 

 


Naar boven


Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden