Banner

Sanne Jansen - van Dinter

Even voorstellen...

Mijn naam is Sanne Jansen-van Dinter (1985) en ik ben sinds 2010 werkzaam als Kinderergotherapeut en Sensorisch Informatieverwerkingstherapeut bij Praktijk Jacq Smolders / Kindergezondheidscentrum Uden. Vanuit mijn achtergrond als kindercoach ben ik o.a. gespecialiseerd in weerbaarheidsproblematiek en sensorische informatieverwerking. 
 

Voordat ik de opleiding tot ergotherapie heb gevolgd, was ik geschoold tot schoonheidsspecialiste. Omdat ik inzag dat het niet alleen om schoonheid draait, ben ik de opleiding voor ergotherapie gaan doen, juist om mensen met een beperking te kunnen helpen. Ik ben erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt en heb nu de leukste baan die er bestaat! Ik werk dan ook met veel enthousiasme en plezier en neem de kinderen hierin mee.
 

Voorheen was ik werkzaam als adviseur voor revalidatiehulpmiddelen voor kinderen. Tevens heb ik gewerkt als ergotherapeut binnen BSO/VSO ‘de Berkenschutse’ met expertise op het gebied van epilepsie. In 2012 heb ik gewerkt als vrijwilliger ergotherapie in Nicaragua. Het was een grote uitdaging om met de beperkte aanwezige hulpmiddelen het leven van een kind en zijn ouders zo aangenaam mogelijk te maken.

Omdat ik graag het naadje van de kous wil weten heb ik al diverse cursussen gevolgd voor het opdoen van kennis op diverse probleemgebieden (oa Kindercoach, Weerbaarheidstrainer Rots & Water, prescreening oogsamenwerkingsproblemen) en ben ik zeker van plan om mijn kennis te blijven ontwikkelen. Elk kind is natuurlijk anders en heeft behoefte aan een eigen aanpak.

Sinds begin 2016 mag ik dat ook op een ander vlak ervaren, nu ik moeder ben geworden. 
 
Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden