Banner

Robin van Gerwen-Derksen

Even voorstellen...

Mijn naam is Robin van Gerwen-Derksen (geboren in 1989) en ik ben sinds 2012 werkzaam als kinderfysiotherapeut bij Praktijk Jacq Smolders, waar ik kinderen in alle leeftijdsgroepen op de praktijk behandel en naar baby’s en jonge kinderen op huisbezoek ga. Ik werk 4 dagen per week, ,verdeeld over de locaties Oss en Uden.
Ik ben sinds 2015 afgestudeerd master kinderfysiotherapeut en in 2016 heb ik me verder gespecialiseerd  in Sensorische Informatieverwerking voor baby's en jonge kinderen tot 2 jaar. In 2020 start ik met de opleiding ToP: Transmurale Ontwikkelingsondersteuning voor Prematuren.

 

Ik ben geboren en opgegroeid in Helmond en heb mijn opleiding tot fysiotherapeut gevolgd in Eindhoven. Na het behalen van mijn diploma ben ik meteen begonnen met de opleiding tot (master) kinderfysiotherapeut in Breda. Daarnaast heb ik toen gedeeltelijk als algemeen fysiotherapeut gewerkt in een praktijk in Helmond en gedeeltelijk als kinderfysiotherapeut  in een kinderdienstencentrum in Horst.
Na 1,5 jaar ben ik bij Praktijk Jacq Smolders begonnen, terwijl ik mijn opleiding ook verder heb afgerond.  In deze grote en multidisciplinaire praktijk vind ik het leuk dat er veel verscheidenheid is in de problematiek waarmee kinderen komen. Ook is het erg prettig dat overleg met collega’s en andere disciplines frequent en heel gemakkelijk plaatsvindt.


In 2013 ben ik verhuisd naar Aarle-Rixtel, waar ik nu samen met mijn man Martijn woon. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met vrienden en familie door bezoekjes, uitstapjes en etentjes.
Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden