Kindertherapie

Kindertherapie

Kindergezondheidscentrum Uden:

Een breed gespecialiseerde kinderpraktijk voor kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en méér, gericht op de ontwikkeling van uw kind

Bij Kindergezondheidscentrum Uden kunnen kinderen van 0-17 jaar en hun ouders terecht voor kinderfysiotherapie en kinderergotherapie. Binnen deze zorgdisciplines hebben wij een breed specialistisch aanbod, waaronder Sensorische Informatieverwerkingstherapie, kinderbekkentherapie, manuele therapie en weerbaarheidstraining. Ook bieden wij gecertificeerde programma's, zoals het Zit met Pit-programma, het TOP-prematurentraject en werkgeheugentraining. 

Op deze website van Kindergezondheidscentrum Uden leest u wat wij zoal voor uw kind kunnen betekenen op het gebied van kinderfysiotherapie en kinderergotherapie.
 

Bij Gezondheidscentrum Uden - onze praktijk voor volwassenen - bieden wij ondermeer alternatieve zorg, die ook geschikt is voor kinderen, zoals de specialisatie Orthomoleculaire therapie op het gebied van voeding en voedingsstoffen en - voor oudere kinderen - Acupunctuur.  

 

Meer weten? Onze praktijkassistentes helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0413 26 88 83 of per mail info@gcuden.nl.  


 


Naar boven


Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden