Kindertherapie peuter Uden

Peuters

Therapie voor uw peuter

Specialistische begeleiding bij de ontwikkeling van uw peuter met uitdagend spelmateriaal voor het jonge kind

Uw peuter (2-4 jaar) gaat in zijn of haar ontwikkeling met sprongen vooruit. Dit is de periode dat uw kind steeds meer vaardigheden leert op motorisch gebied, meer zelfredzaam wordt en zich ook op sociaal-emotioneel gebied verder ontwikkelt. Ook zal er in deze periode een begin worden gemaakt met de zindelijkheidstraining. Onze kindertherapeuten kunnen u helpen met al uw hulpvragen omtrent de ontwikkeling van uw peuter. Zij zijn allen gespecialiseerd in het behandelen van het jonge kind en hebben veel kennis en ervaring in het werken met deze leeftijdsgroep.


Onze kinderpraktijk

Onze praktijk in Uden beschikt over moderne behandelruimten, die geschikt zijn voor alle disciplines en zo zijn ingericht dat uw kind zich er prettig zal voelen. Wij maken gebruik van de modernste behandel- en spelmaterialen die speciaal voor jonge kinderen zijn ontworpen. Ook in onze oefenzaal is leuk, aantrekkelijk spelmateriaal dat kinderen uitdaagt om er mee aan de slag te gaan.


Samenwerking

Als kindertherapeuten vinden wij het belangrijk om samen te werken. Wanneer er een enkelvoudige hulpvraag is zal de kinderfysiotherapeut, kinderergotherapeut of prikkelverwerkingstherapeut uw kind alleen behandelen. Soms is de hulpvraag meer complex of is er kennis vanuit meerdere disciplines gewenst. Dan zullen onze kindertherapeuten samenwerken of worden er andere specialisten van buiten de praktijk bij betrokken. Wij vinden het vaak waardevol om met welzijns- en zorgprofessionals van buiten de praktijk te kunnen overleggen of deze in de behandeling te betrekken. Dit doen wij alleen met uw toestemming.


Heeft u vragen?

Wilt u graag meer informatie over onze zorg voor uw peuter of heeft u vragen, belt u dan gerust met onze praktijk. Onze praktijkassistenten zullen graag naar u luisteren en zijn bereikbaar op telefoonnummer 0413 26 88 83 of mail naar info@gcuden.nl.

 


Naar boven


Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden