Kindertherapie kleuter Uden

Kleuters

Therapie voor uw kleuter

Brede specialistische en spelenderwijze begeleiding bij de ontwikkeling van uw kleuter

Kleuters (4-6 jaar) komen bij ons met veel verschillende hulpvragen op allerlei gebieden van hun ontwikkeling. In ons kindergezondheidscentrum zijn de kindertherapeuten gespecialiseerd in de behandeling van deze leeftijdsgroep. Met onze kennis en ervaring is uw kleuter bij ons dan ook in goede handen. Onze praktijkruimten voor kinderen zijn zo ingericht dat uw kleuter er zich thuis zal voelen. De behandelruimten en oefenzaal zijn ruim opgezet met veel uitdagend en stimulerend behandel- en spelmateriaal.


Behandeling 

Bij de behandeling van een kleuter is het niet altijd nodig dat de verschillende disciplines intensief samenwerken, maar mocht dit toch nodig zijn dan zullen wij dit zeker doen. Vooral bij complexere hulpvragen zullen wij de behandeling met elkaar afstemmen. Hierbij houden wij vooral rekening met de situatie van uw kind en richten wij ons op overleg en samenwerking. Soms blijkt er meer zorg nodig voor uw kind dan wij kunnen bieden. Dan werken wij, als u daar toestemming voor geeft, samen met externe zorgverleners of anderen die iets voor uw kind kunnen betekenen. Onze behandeling en zorgverlening passen wij daarop aan. 


Heeft u vragen?

Belt u dan gerust ons telefoonnummer 0413 26 88 83 of mail naar info@gcuden.nl. Onze praktijkassistenten staan u graag te woord en zullen u helpen met al uw vragen.

 

 


Naar boven


Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden