Kindertherapie basisschool kind Uden

Schoolkinderen

Therapie voor uw schoolgaande kind

Specialistische begeleiding bij de ontwikkeling van uw kind, waarbij wij uw kind en diens omgeving centraal stellen en de therapie laten aansluiten op de interesses van het kind

Het kind in de basisschoolleeftijd van circa 6 tot 12 jaar kan bij onze kinderpraktijk terecht voor kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en/of orthomoleculaire therapie. Ons kinderteam zal met veel kennis en ervaring uw kind begeleiden. Onze praktijk beschikt over kindvriendelijke behandelruimten en een oefenzaal met voor kinderen uitdagend oefen-, spel en voorlichtingsmateriaal. 

Bij de behandeling van kinderen werken wij als team graag samen, om zo uw kind de best mogelijke zorg te kunnen geven. Naast deze interne samenwerking vinden wij het ook belangrijk om dit, indien nodig en relevant, te doen met ouder(s) en andere welzijns- en zorgprofessionals die bij uw kind betrokken zijn. Op die manier wordt de zorg goed afgestemd en daardoor bewezen effectiever. Soms kan het nodig zijn om de hulp in te roepen van externe hulpverleners, zoals artsen of andere specialisten. Dit zullen wij echter nooit doen zonder overleg met de ouder(s).


Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de mogelijkheden die wij uw kind bieden of wilt u graag meer informatie dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0413 26 88 83 of mailadres info@gcuden.nl. Onze praktijkassistenten zullen u graag verder helpen.

 

 


Naar boven


Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden