Kindertherapie voor jongeren in Uden

Jongeren

Kinderfysiotherapie of -ergotherapie voor jongeren

Specialistische begeleiding voor jongeren, waarbij wij kijken naar wat bij jou past

Wanneer je tussen de 12 en 17 jaar oud bent heb je vaak andere hulpvragen dan kinderen die jonger zijn. Onze kinderfysiotherapeuten en kinderergotherapeuten zijn gespecialiseerd in de behandeling van allerlei uiteenlopende klachten bij kinderen van 0-17 jaar, dus ook voor jouw leeftijdsgroep. Wij richten ons voortdurend op verdere ontwikkeling en onderlinge uitwisseling van kennis. Op die manier kunnen we ook de nieuwste, innovatieve behandelmethodes in ons zorgaanbod toepassen. Voor jouw leeftijdsgroep werken we vaak samen met de therapeuten die volwassenen behandelen. De kennis die zij hebben over tieners wordt op die manier geïntegreerd in het zorgaanbod dat wij bieden.
 

In ons Kindergezondheidscentrum Uden beschikken wij ook over alle benodigde faciliteiten voor de zorg aan tieners. De oefenruimte en behandelkamers voor een op een behandelingen beschikken over het meest moderne trainings- en oefenmateriaal, waardoor onze zorg kan worden afgestemd op jouw hulpvraag en op wat bij jou past.


Samenwerking

Wij gaan uit van jouw hulpvraag als leidraad bij het zoeken naar de meest passende behandeling. Soms is alleen behandeling nodig door de fysiotherapeut en soms is ergotherapie meer geschikt. Vaak blijkt het zinvol de kennis en kunde van beide zorgdisciplines te combineren. Als wij dit doen zorgen wij voor een goede samenwerking,  richten wij onze blik ook buiten ons vakgebied en evalueren we regelmatig. Niet alleen intern, maar ook extern werken wij graag samen met andere zorg- en welzijnsprofessionals die betrokken zijn bij jouw hulpvraag. 


Hebben jij of je ouder(s) vragen?

Als je vragen hebt of meer informatie wilt, bel ons dan gerust. Onze praktijkassistenten staan voor je klaar. Het nummer van onze praktijk is 0413 26 88 83 of mail naar info@gcuden.nl.

 

 


Naar boven


Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden