Kinderfysiotherapie voor uw baby in Uden
  • Home
  • Baby's & Dreumesen

Baby's & Dreumesen

Therapie voor uw baby of dreumes

Specialistische begeleiding aan huis bij de ontwikkeling van uw baby of dreumes

Bij ons Kindergezondheidscentrum in Uden kunt u met uw baby (0-1 jaar) of dreumes (1-2 jaar) terecht bij onze kindertherapeuten. Het jonge kind kan klachten of problemen hebben op het gebied van houding, bewegen, de prikkelverwerking of spanning en onrust vertonen. Ook zijn onze kindertherapeuten gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van jonge kinderen met een vertraagde ontwikkeling ten gevolge van een beperking of handicap. Voor de behandeling en begeleiding van uw baby of dreumes zal de kindertherapeut bij u aan huis komen, omdat jonge kinderen zich beter op hun gemak zullen voelen in hun eigen, vertrouwde omgeving. Bovendien kan de therapeut dan met uw kind oefenen in de situaties waarin het meestal functioneert.


Samenwerking tussen onze kinderprofessionals

Vooral bij wat complexere hulpvragen zullen onze kindertherapeuten samenwerken. Als uitgangspunt maken wij gebruik van uw hulpvraag of de klacht waarmee u met uw kind onze praktijk bezoekt. Uw hulpvraag zal uitgebreid en goed in kaart worden gebracht om zo de meest passende en beste zorg te kunnen geven. In onze praktijk werken wij met een kinderteam dat bestaat uit kinderfysiotherapeuten, kinderergotherapeuten en prikkelverwerkingstherapeuten. Indien nodig werken zij samen in de begeleiding van uw kind. Als blijkt dat uw kind meer zorg nodig heeft dan kunnen wij beschikken over een breed netwerk van zorg- en welzijnsprofessionals buiten onze praktijk. Zo kunnen wij, indien nodig, goed advies geven over de mogelijkheden voor meer geschikte of aanvullende zorg.


Heeft u vragen?

Wanneer u vragen heeft of graag een afspraak wil maken, neem dan gerust contact op met een van onze praktijkassistenten. Zij staan u graag te woord en zullen u verder helpen en adviseren over de meest passende zorg en de mogelijkheden voor behandeling van uw baby of dreumes. Ook kunnen zij u informeren over uw vragen rondom vergoeding en verwijzing. Onze praktijk is bereikbaar op telefoonnummer 0413 26 88 83 of via info@gcuden.nl.


 


Naar boven


Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden