Banner

Jill van Bree

Even voorstellen...

Ik ben Jill van Bree (1996) en vanaf juli 2017 werkzaam als kinderergotherapeut bij de samenwerkende kinderpraktijken Kindergezondheidscentrum Uden en Kindergezondheidscentrum Helftheuvel Den Bosch.

Ik ben in de zomer van 2017 afgestudeerd als ergotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na deze periode heb ik de kans gekregen om gelijk aan de slag te gaan als kinderergotherapeut. Gedurende mijn studie heb ik ervaring opgedaan in verschillende settings en met verschillende doelgroepen. Zo liep ik stage bij een eerstelijnspraktijk, waar ik zowel kinderen als volwassenen begeleidde. Het was mij al snel duidelijk dat het werken met kinderen mij op het lijf geschreven is. Mijn afstudeerstage heb ik dan ook in de kinderrevalidatie gelopen. Hier werkte ik als kinderergotherapeut in het speciaal onderwijs. Op deze plek heb ik veel kinderen met verschillende diagnoses en hulpvragen begeleid.

Ik heb de post-HBO opleiding Sensorische Informatieverwerking afgerond. Hierdoor kan ik kinderen met prikkelverwerkingsproblemen behandelen. Ook heb ik me gespecialiseerd in werkgeheugen problemen. Hiermee begeleid ik kinderen door middel van coaching en evt een trainingsprogramma als Jungle Memory en/of Acoustic Pioneer. Daarnaast ben ik bevoegd om de klassikale Zit met Pit! lessen te geven en geef ik samen met mijn collega de weerbaarheidstraining.

Tijdens het begeleiden van kinderen stimuleer ik de eigen inbreng en ideeën van kinderen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen zich tijdens de behandeling op hun gemak voelen. Het oefenen en ontwikkelen van vaardigheden op een leuke en speelse manier draagt hieraan bij.

 

 
Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden