Banner

Geke Meerman

Even voorstellen...

Mijn naam is Geke Meerman – Smith (1985) en ik ben sinds 2018 werkzaam als kinderfysiotherapeut en kinderbekkenfysiotherapeut  bij Kindergezondheidscentrum Uden en vanaf 2019 ook bij samenwerkende Kinderpraktjk Jacq Smolders in Oss.

Ik ben sinds 2009 afgestudeerd kinderfysiotherapeut en in 2014 als kinderbekkenfysiotherapeut aan de SOMT. Ik ben o.a. gespecialiseerd in kinderbekkenbodemproblematiek bij zindelijkheidsproblemen en buikpijnklachten, motorische en orthopedische klachten eventueel in combinatie met een gedragsproblematiek.

Oorspronkelijk kom ik uit het mooie Drenthe waar ik geruime tijd heb gewerkt als kinderfysiotherapeut in een allroundpraktijk. In 2018 ben ik samen met mijn man verhuisd naar Eindhoven voor het werk van mijn man. In juni 2018 ben ik gestart bij deze kinderpraktijk.
 

Als ik niet werk ben ik aan het sporten, lezen, op familiebezoek in het Noorden of Eindhoven en omgeving aan het ontdekken.


Graag help ik kinderen met zindelijkheidsproblematiek. Het samenwerken met ouders en kind om dit probleem te verhelpen is altijd een leuke uitdaging en geeft veel voldoening als kinderen uiteindelijk zindelijk zijn. Ook kinderen met gedragsproblemen begeleiden vind ik erg leuk omdat je goed moet kijken naar wat voor elk specifiek kind werkt.


Wanneer uw kind slechthorend of doof is, kan het ook bij mij terecht. Ik heb basale kennis van de NGT en ondersteun waar mogelijk mijn behandeling met gebaren.
 
Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden