Actueel

Training brugklasvaardigheden

Met de (kinder)ergotherapeut aan de slag met brugklasvaardigheden, afgestemd op wat uw kind nodig heeft

Lees meer 

PlusPraktijk Zilveren Kruis Achmea

In het trotse bezit van het Zilveren Kruis PlusPraktijk keurmerk

Lees meer 

Beleid maatregelen Coronavirus

11-05-2020 Contactberoepen weer toegestaan
28-04-2020 Mogelijkheid kinderfysiotherapie
21-04-2020 Verlenging maatregelen
31-03-2020 Maatregelen verlengd tot 28 april
23-03-2020 Overstap naar online behandeling
16-03-2020 Praktijk geopend, maar...
09-03-2020 Hygiëne- en omgangsmaatregelen

Lees meer 

Naar het nieuwsarchief

Bekijk onze video

Breed gespecialiseerde kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en méér

Het multidisciplinaire kinderteam van Kindergezondheidscentrum Uden kijkt breed naar de ontwikkeling van een kind op vele gebieden. Kinderen van 0-17 jaar kunnen bij onze kinderpraktijk terecht. De kinderpraktijk is onderdeel van Gezondheidscentrum Uden en u kunt met uw kind bij ons terecht voor: 
 

  • Kinderfysiotherapie - houding, motoriek, bewegen, sport en blessures en het TOP-prematurenprogramma
  • Kinderergotherapie - schoolse vaardigheden, zelfredzaamheid, werkgeheugen, concentratie, Zit met Pit-programma en weerbaarheidstraining
  • Kinderbekkenfysiotherapie - zindelijkheid, buikklachten en het kinderbekken
  • Sensorische informatieverwerkingstherapie - zintuiglijke (sensorische) prikkelverwerking; onderdeel kinderfysiotherapie of -ergotherapie

 

 

Up to
date

Wij garanderen goede en update kwaliteitszorg waarbij uw kind altijd centraal staat. Het kinderteam volgt ontwikkelingen in het vakgebied en schoolt zich bij volgens de nieuwste inzichten. Onze kindertherapeuten met ieder eigen expertises overleggen regelmatig en wisselen kennis uit. Onze zorg is transparant waarbij wij goed uitleggen wat we doen. Het kinderteam wordt ondersteund door ons eigen kwaliteitsteam.

Samen,
ja graag!

Samenwerken doen wij graag. Zowel binnen als buiten onze kinderpraktijk hebben wij een uitgebreid netwerk met zorg- en welzijnsprofessionals. Waar nodig zoeken wij de samenwerking op om uw kind zo goed en breed mogelijk te kunnen helpen. Uiteraard altijd met toestemming van u als ouder. Het integreren van de therapie in het dagelijks leven van uw kind staat hoog in ons vaandel: thuis, op school, bij sport en bij spel.

Naar
behoefte

De maatschappij ontwikkelt zich continue en daarmee de behoeftes van kinderen en ouders. Wij spelen hier op in door ons zorgaanbod af te stemmen op nieuwe vraagstukken. Zo zijn wij Zit met Pit!-praktijk gericht op voldoende bewegen en de juiste zithouding bij het toenemende zitten en beeldschermwerken. Ook zijn onze weerbaarheidstraining en de zintuiglijke prikkelverwerkingstherapie pijlers van onze kinderpraktijk.

Ons team

Bekijk ons hele team

Hulpvragen kind

Bekijk alle hulpvragen kind

Een kind ontwikkelt zich op veel gebieden. Dat loopt niet altijd vanzelf. Onze kinderpraktijk is gespecialiseerd in het stimuleren van de ontwikkeling van een kind op het gebied van motoriek, houding, zindelijkheid, zelfstandigheid, schoolse vaardigheden, de zintuiglijke (sensorische) ontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Bekijk de hulpvragen waarmee u met uw kind bij ons kinderteam terecht kunt.
Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Kindergezondheidscentrum Uden