Actueel

Video zwemtocht goede doel

Bekijk de video van onze Swim to Fight Cancer-zwemtocht, die werd beloond met een dikke cheque voor kankerbestrijding

Lees meer 

Tuina Massage Workshop bij locatie Oss

We geven in Oss weer onze succesvolle Tuina Massage Workshop voor ouders! Meld je nu aan voor donderdagavond 7 november

Lees meer 

Bam! Veel geld voor StFC

Zondag 15 september haalden we met onze deelname aan Swim to Fight Cancer € 7.121,= op

Lees meer 

Naar het nieuwsarchief

Bekijk onze video

Breed gespecialiseerde kinderfysiotherapie, kinderergotherapie en méér

Het multidisciplinaire kinderteam van Kindergezondheidscentrum Uden kijkt breed naar de ontwikkeling van een kind op vele gebieden. Kinderen van 0-17 jaar kunnen bij onze kinderpraktijk terecht. De kinderpraktijk is onderdeel van Gezondheidscentrum Uden en u kunt met uw kind bij ons terecht voor: 
 

  • Kinderfysiotherapie - houding, motoriek, bewegen, sport en blessures en het TOP-prematurenprogramma
  • Kinderergotherapie - schoolse vaardigheden, zelfredzaamheid, werkgeheugen, concentratie, Zit met Pit-programma en weerbaarheidstraining
  • Kinderbekkenfysiotherapie - zindelijkheid, buikklachten en het kinderbekken
  • Sensorische informatieverwerkingstherapie - zintuiglijke (sensorische) prikkelverwerking; onderdeel kinderfysiotherapie of -ergotherapie

 

 

Up to
date

Wij garanderen goede en update kwaliteitszorg waarbij uw kind altijd centraal staat. Het kinderteam volgt ontwikkelingen in het vakgebied en schoolt zich bij volgens de nieuwste inzichten. Onze kindertherapeuten met ieder eigen expertises overleggen regelmatig en wisselen kennis uit. Onze zorg is transparant waarbij wij goed uitleggen wat we doen. Het kinderteam wordt ondersteund door ons eigen kwaliteitsteam.

Samen,
ja graag!

Samenwerken doen wij graag. Zowel binnen als buiten onze kinderpraktijk hebben wij een uitgebreid netwerk met zorg- en welzijnsprofessionals. Waar nodig zoeken wij de samenwerking op om uw kind zo goed en breed mogelijk te kunnen helpen. Uiteraard altijd met toestemming van u als ouder. Het integreren van de therapie in het dagelijks leven van uw kind staat hoog in ons vaandel: thuis, op school, bij sport en bij spel.

Naar
behoefte

De maatschappij ontwikkelt zich continue en daarmee de behoeftes van kinderen en ouders. Wij spelen hier op in door ons zorgaanbod af te stemmen op nieuwe vraagstukken. Zo zijn wij Zit met Pit!-praktijk gericht op voldoende bewegen en de juiste zithouding bij het toenemende zitten en beeldschermwerken. Ook zijn onze weerbaarheidstraining en de zintuiglijke prikkelverwerkingstherapie pijlers van onze kinderpraktijk.

Ons team

Bekijk ons hele team

Hulpvragen kind

Bekijk alle hulpvragen kind

Een kind ontwikkelt zich op veel gebieden. Dat loopt niet altijd vanzelf. Onze kinderpraktijk is gespecialiseerd in het stimuleren van de ontwikkeling van een kind op het gebied van motoriek, houding, zindelijkheid, zelfstandigheid, schoolse vaardigheden, de zintuiglijke (sensorische) ontwikkeling en de sociaal-emotionele ontwikkeling. Bekijk de hulpvragen waarmee u met uw kind bij ons kinderteam terecht kunt.
Contact
Kindergezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2019 - Kindergezondheidscentrum Uden