Banner

Eline Geurts

Even voorstellen...

Mijn naam is Eline Geurts (geboren in 1993) en ik ben sinds 2015 werkzaam als algemeen fysiotherapeut bij Gezondheidscentrum Uden. In 2019 ben ik afgestudeerd als Geriatrisch Fysiotherapeut. 
 

Ik ben geboren en opgegroeid in Uden en woon hier nu nog steeds. In 2015 ben ik afgestudeerd voor de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Hierna kon ik meteen aan de slag als fysiotherapeut. Ik heb eerst een aantal maanden in een praktijk in Nijmegen gewerkt en later in Uden.
 

Ik heb de cursus medical taping gevolgd. Momenteel ben ik bezig met de masteropleiding fysiotherapie in de Geriatrie. Tegenwoordig blijven mensen steeds langer thuis wonen en dat gaat niet altijd even makkelijk. Ik hoop door deze opleiding nog meer kennis op te doen, zodat ik deze mensen een nog betere begeleiding kan bieden in het ontwikkelen en onderhouden van een actieve leefstijl om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven.
 

In mijn vrije tijd ben ik veel met muziek bezig. Ik speel saxofoon in een blaaskapel en bij de harmonie. Daarnaast kan ik mijn energie ook kwijt tijdens het hardlopen en fitnessen. 
 

 
Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden