Banner

Bianca Peters

Even voorstellen...

Mijn naam is Bianca Peters. Sinds 2007  ben ik in dienst bij Gezondheidscentrum Uden. In 1994 ben ik afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen. Op dat moment was er weinig werk op de arbeidsmarkt in Nederland. Dat is de reden dat ik in 1995 in Duitsland ben gaan werken. Ik heb daar 12 jaar met veel plezier gewerkt, veel werkervaring opgedaan en aantekeningen als oedeemfysiotherapeut  gehaald.
 

Door de oedeembehandelingen behandel ik veel mensen met oncologische klachten. Hierdoor is mijn interesse in de oncologie sterk  gegroeid en heb ik ook cursussen gevolgd om patiënten te kunnen begeleiden in de revalidatie tijdens en na de medische behandelingen. Zo blijft de conditie en spierkracht beter op pijl en kunnen de dagelijkse activiteiten weer sneller opgepakt worden.


Naast fysiotherapie ben ik sinds 2008 ook als acupuncturist werkzaam bij Gezondheidscentrum. Fysiotherapie en acupunctuur kunnen elkaar goed aanvullen, maar acupunctuur is op nog veel meer punten inzetbaar. Het is een ander manier kijken naar ziekte en gezondheid. Door acupunctuur kan het eigen vermogen van het lichaam, om te herstellen, gestimuleerd worden waardoor het weer in balans komt en goed kan functioneren.


Het fijne binnen deze praktijk is dat er vele specialisaties onder een dak zitten en we een prettige samenwerking onderling hebben. Zo kunnen we elkaar  goed aanvullen of patiënten van elkaar bekijken  mocht dat nodig zijn.


In mijn vrije tijd dans ik, rijd ik paard en loop ik graag met ons hondje over de uiterwaarden, bossen of in een andere mooie omgeving.

 
Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden