Behandeling

Mogelijkheden therapie

Behandeling nodig? U bent weer welkom op de praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie of acupunctuur

Behandeling nodig?
Wij bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn

Onze praktijklocatie is weer open! U bent van harte welkom om contact op te nemen voor het maken van een afspraak. Door de huidige hygiëne- en omgangsmaatregelen zijn de mogelijkheden voor behandeling soms anders dan u gewend bent. We gaan zeer zorgvuldig om met het creeëren van een veilige behandelomgeving voor u en uw mede-cliënt. Wachtruimten zijn aangepast en in de behandelkamers wordt volgens een vaste werkwijze gezorgd voor hygiëne. Heeft u last van verkoudheid, hoesten of heeft u koorts? Dan vragen wij u om contact op te nemen met de praktijk. Behandeling op de praktijk gaat in dat geval niet, maar op afstand kunnen we vaak al veel voor u betekenen. Iedere klacht is anders en vereist een andere aanpak. Onze therapeuten bepalen in overleg met u wat de passend is.

 

Vergoedingen

Als u verzekerd bent voor het type therapie, wordt zowel behandeling op de praktijk als online door zorgverzekeraars vergoed.  
 

Contact

Neem contact op met de praktijk via telefoonnummer 0413-268883 of mail info@gcuden.nl om een (online) afspraak te maken.

 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden