Fysiotherapie Echografie
  • Home
  • Vacature Fysiotherapeut - MSU Echografie en Shockwave

Vacature Fysiotherapeut - MSU Echografie en Shockwave

Wij zijn op zoek naar een fysiotherapeut met de (ambitie tot) specialisatie MSU Echografie en Shockwave...

Vacature Fysiotherapeut met (ambitie tot) specialisatie MSU Echografie en Shockwave


Praktijk Jacq Smolders Oss, Gezondheidscentrum Uden en Fysiotherapie Helftheuvel Den Bosch zijn 3 paramedische praktijken met hetzelfde management.
 

In verband met de groei van deze praktijken zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut die op de locaties in Oss, Uden en Den Bosch het team wil versterken en de praktijken verder mee wil uitbouwen. We hebben de voorkeur voor een afgestudeerd fysiotherapeut met minimaal 2 jaar ervaring.
 

Wij willen o.a. ons aanbod MSU Echografie en shockwave-therapie vergroten. Daarom zoeken we een kandidaat die de ambitie heeft om hier voor de volle 100% in te duiken. Ervaring met echografie en shockwave is een pré, maar niet noodzakelijk omdat onze ervaren echografisten jou de kneepjes van het vak kunnen leren. Daarnaast behandel je ook reguliere fysiotherapiehulpvragen. 
 

Doordat de praktijken alledrie onderdeel zijn van een gezondheidscentrum, werk je nauw samen met o.a. de allround fysiotherapie, manuele therapie, bekkenfysiotherapie, ouderenfysiotherapie, oedeemtherapie, kinderfysiotherapie, oefentherapie, ergotherapie, osteopathie, huidtherapie, acupunctuur en de kinderpraktijk.
 

Wij bieden jou een multidisciplinaire en vooruitstrevende werk- en leeromgeving, met een brede patiëntendoelgroep en volop ruimte voor persoonlijke groei, eigen initiatief en collegiaal overleg. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en aan verdere ontwikkeling van onze medewerkers en de praktijk. Er is een informele, enthousiaste en professionele werksfeer. 
 

We zijn specifiek op zoek naar een collega met affiniteit om in de eerste lijn te werken. Je wordt daarbij administratief ondersteund door de receptie en het back office.
 

Je bent bij voorkeur woonachtig in de driehoek Den Bosch, Oss, Uden of directe omgeving.
 

In eerste instantie zal de functie zo’n 20 uur per week bedragen met het streven om dit uit te breiden naar een fulltime dienstverband. Bij verdere groei zal uiteindelijk je werkplek beperkt worden tot 1 of 2 locaties. Jouw werkdagen en –tijden zijn in onderling overleg te bepalen. Je bent bereid om ook deels in de avonduren te werken.
 

Meer informatie over de praktijklocaties vind je op:
www.jacqsmolders.nl – www.gezondheidscentrumuden.nl – www.fysiotherapiehelftheuvel.nl

 

Ben jij de accurate, flexibele en ambitieuze therapeut waar wij naar op zoek zijn?
 

Mail dan jouw motivatiebrief en CV naar praktijkmanager Femke Smolders via: femke@jacqsmolders.nl.
Wij hanteren geen specifieke sluitingsdatum, dus wees er snel bij! 

 


Naar boven

Naar nieuwsarchief


Contact
Gezondheidscentrum Uden
Velmolenweg 77
5401 HL Uden0413 26 88 83

info@gcuden.nl
Routebeschrijving

Copyright 2020 - Gezondheidscentrum Uden